Social House at Crystal’s – Natural Wood Sculpture

Social House, a new world-class restaurant at City Center in Las Vegas, recently commissioned the Plantworks for a special interior design project. The Plantworks was asked to create an original natural wood sculpture based on interior concepts and direction by the client. The overall dimensions were to span a horizontal space of nearly 20 feet and a vertical height of 18 feet. The fact that the restaurant is poised on an open air balcony lends a unique aspect to our design. The sculpture would be viewed not only from the interior, but at three pedestrian levels and hundreds of vantage points in the public areas.

 

 

 

 

Products & Designs presented on this website are the Intellectual Property of Plantworks Designs, LP

From → Projects


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in /home/plantwor/public_html/wp-content/themes/titan/footer.php:2) in /home/plantwor/public_html/wp-content/themes/titan/footer.php(28) : eval()'d code on line 2